Duitse media keren zich tegen overheid: ‘Niet-gevaccineerden worden bedreigd’

Nu de plannen van de Duitse overheid, om niet-gevaccineerden langzaam uit de samenleving te verbannen, zijn uitgelekt, schreeuwt men – terecht – moord en brand bij onze oosterburen. Ook de Duitse media vindt het beleid van Bondskanselier Angela Merkel veel te ver gaan. Zij zien een ‘autoriteit staatsapparaat’ ontstaan en spreken zich daarom uit tegen de overheid.

In Duitsland wil men spoedig een 3G- en vervolgens 2G-systeem introduceren. Bij het 3G-systeem houdt dit in dat je nergens meer naar binnen mag, tenzij je een test-, herstel- of vaccinatiebewijs hebt. Bij het 2G-systeem valt de optie van een testbewijs weg. Dit plan moet al in de komende herst of winter worden ingevoerd, zo onthulde de Duitse krant Bild. Ongevaccineerden zouden straks nergens meer naar binnen mogen, wat betekent dat deze groep mensen wordt gebombardeerd tot tweederangsburgers, zonder toegang tot supermarkten of andere essentiële voorzieningen. Waar de Nederlandse media – met uitzondering van De Telegraaf – weigert dit groots in het nieuws te brengen, doen de Duitse media dit gelukkig wel. Zij roepen Merkel op te stoppen met dit grensoverschrijdende coronabeleid. Volgens hen gebeurt dit alles nu “op basis van argumenten die ‘niet houdbaar’ zijn”.

 • Horeca en amateurclubs massaal in opstand, weigeren te controleren op coronapas

  Maar liefst 62% van de horecaondernemers heeft aangegeven geen voorstander te zijn van de invoering van de coronapas in restaurants en cafés. Ook onder sportverenigingen is de weerstand enorm. Van hen gaat slechts 16% wél controleren op de vereiste QR-code. Bijna 40% van de bezoekers van de horeca en amateurclubs geven aan ‘QR-plekken’ minder te […]

Duitse media halen flink uit naar coronabeleid Merkel

Die Welt is één van de kranten die via Ulf Poschardt fors uithaalt richting Merkel en haar beleid. Auf dem Weg in den autoritären Staat fällt das nächste Tabu, zo luidt de kop van het artikel, wat vrij vertaald betekent: Op weg naar de autoritaire staat valt het volgende taboe. Volgens Die Welt hebben de huidige maatregelen nog maar weinig te maken met het bestrijden van het coronavirus, maar is het een pakket om de bevolking volledig te controleren. “Geschonden vertrouwen in de rechtsstaat is moeilijk te genezen. Het wantrouwen blijft. De controle- en restrictiefeestjes van de Duitse politiek als zogenaamde coronamaatregelen gaan verder”, zo schrijft het medium. Er wordt tevens verwezen naar de eerdere ‘massale inbreuk op grondrechten’ en naar de nieuwe aankondiging dat Duitsland gericht en grootschalig gaat controleren aan de grens, iets wat voorheen als volstrekt ondenkbaar werd geacht.

Dat de zogenaamde wappies gelijk krijgen, wil Die Welt ook even benadrukken. Volgens hen moet iedereen nu kunnen zien wat er gaande is. “Je hoeft geen complotdenker te zijn om met groeiend argwaan te kijken naar het wegvallen van taboes en de vorming van een ‘autoritair staatsapparaat'”, zo schrijft de krant.

Verderop in de krant, komen twee hoogleraren Recht aan het woord. “Je had gedacht dat de ontwikkeling van vaccins de maatregelen van de staat zou beëindigen”, schrijven hoogleraren Frauke Rostalski (Universiteit Keulen) en Elisa Hoven (Universiteit Leipzig), “maar er wordt opnieuw gesproken over schoolsluitingen, universiteiten zullen naar verwachting niet volledig openen, nieuwe lockdowns liggen in het verschiet en niet-gevaccineerden worden bedreigd met gevoelige sociale achterstanden.” Allemaal op basis van argumenten die ’niet houdbaar’ zijn.

‘De meest brutale verbroken belofte van de Duitse regering’

Een andere Duitse krant, de Frankfurter Allgemeine spreekt vrij vertaald van ‘de meest brutale verbroken belofte van deze regering’, doelend op het feit dat er eerder gezegd werd dat vaccinatie altijd vrijwillig zou zijn. Ook dat het gratis testen in Duitsland spoedig wordt afgeschaft, schiet bij de zakenkrant in het verkeerde keelgat. “Extreem asociaal”, schrijven zij.

Ook de Bild, die de aanstaande vaccinatieplicht eigenhandig onthulde, kan het coronabeleid van haar overheid niet meer volgen. “Andere landen versoepelen hun coronamaatregelen (zoals Denemarken) of schrappen ze volledig (zoals Groot-Brittannië) – maar onze federale overheid bereidt nieuwe strenge beperkingen voor”, aldus de krant.

Misschien wil je dit ook lezen?

Reacties

 1. Wat voor een Dictatuur leven wij . Maar zolang de mensen gewoon meegaan in deze gekte,houdt het niet op .Zo simpel is het . vertrouw op je eigen afweersysteem,dan heb je niks nodig .en leef je leven,en laat je niet gek maken door de idioten van de overheden.stop ermee en en niet bang .dat is wat ze willen.

 2. We bevechten nog steeds de symptomen, de maatregelen en dus niet de oorzaak.

  Dit lost niets op!

  We moeten wakker worden en beseffen dat de regering zoals dit wordt genoemd volledig illegaal is.
  Dit wat wij regering noemen is een bestuur van een corporate structuur!
  Officieel staan we, sinds de tweede wereldoorlog, nog altijd onder krijgsrecht van het geallieerden leger.

  Om werkelijke vrijheid te verkrijgen zullen we deze illegale regering moeten laten verwijderen door SHAEF.

  Doe je onderzoek naar de waarheid!

 3. Ik heb een publiek persoon die zich intellectueel noemt, zelf horen zeggen dan die vreselijke vrouw Angela Merkel voorgedragen moet worden voor de Nobelprijs voor de vrede Deze man is historicus, maar weet duidelijk niet wat er in werkelijkheid in de wereld gebeurt. Leest dus nooit kwaliteitsnieuws.Is blijven steken in het reguliere circuit.
  Vind zelf dat hij heeeel vertel weet.

 4. Holocaust, holocaust 76 jaar lang rond de vierde mei altijd maar weer die holocaust. En terecht! Zeer terecht zeg ik met nadruk. Maar hebben onze “opvoeders” o.a. onze sociaal-psychologen (psychonauten – stuurders van de ziel) van de media er zelf wel iets van geleerd? Ik betwijfel het ten zeerste.
  Aangezet door angst, die zorgvuldig wordt gecultiveerd door de liegende media, zullen zij en het overgrote deel van de Nederlanders erop aandringen, dat niet-gevaccineerden geen voedsel meer mogen kopen en net zoals in Wuhan gedwongen zullen worden, hun eigen huisdieren op te vreten. Misschien krijgen zij wel dode asielhonden toegeworpen, wat voor de slechte overheden als voordeel met zich meebrengt, dat bij de volgende lockdown en avondklok mensen niet uit wandelen kunnen gaan met een zojuist aangeschafte asielhond. Dit noem ik maar de knettergestoorde “diervriendelijke” aanpak van de Australische communistische controlfreaks.
  De koelakken van Oekraïne werden door Stalin niet onteigend maar op een achterbakse wijze uitgehongerd, wat leidde tot de dood van 5 miljoen boeren, die niet wilden deelnemen aan de vorming van kolchozen en sovchozen op hun eigendommen.
  Die uithongering staat een beetje bekend als de HOLODOMOR. Alleen wappies zijn nieuwsgierig genoeg om het te weten. Intellectuelen zoals Jan Ons Paps van D’66, die man met de Van Agt pony, laten het afweten.
  Laat ik het nu dus eens over de HOLODOMOR hebben in plaats van over de Holocaust . Van laatstgenoemde massamoord heeft de elite waarschijnlijk weinig opgestoken. Misschien lukt het met de Holodomor dit keer beter en gaat er ook bij het bang gemaakte volk een lichtje branden. Onteigening van boeren maakt ons met opzet kwetsbaar. Aanstonds krijgen we frankensteinvoer uit Oekraïne en dan is de duivelse cirkel rond. Oekraïne, hongersnood, uitroeiing van boeren. De geschiedenis herhaalt zich, maar dan net even anders dan men verwacht en de mensen zien het daarom niet. Zo’n iemand als Van Ranst denkt dat hij nu pas het nazisme begrijpt, nadat hijzelf bedreigd is. Het is nog niet tot die man doorgedrongen, dat hijzelf dat nazisme belichaamt met dat zaaien van angst door bedrog (zijn voordracht in Chatham House Londen bijvoorbeeld), wat zou kunnen leiden tot massamoord. Ik hoop met valse hoop, dat al die verhalen over vaccinatiedoden en vaccinatiegehandicapten niet waar zijn. De media zullen het niet onderzoeken, maar slechts reageren met verdachtmakingen als “complotdenken”.
  Over chemtrails en HAARP-weersbeïnvloeding: militairen zouden al in staat zijn om het weer te beïnvloeden en oogsten te doen mislukken door zware regenval, strenge vorst of droogte. In zekere zin is de mens dus enigszins verantwoordelijk voor de klimaatchaos, maar dan anders dan men zou verwachten. Dat niemand in chemtrails wil of durft te geloven speelt Wilders, pardon, onze overheid natuurlijk in de kaart (Wilders de schuld geven is een automatisme geworden van de AI-mensen en ik neem het “per ongeluk” over). Altijd maar dat zogenaamde extreem-rechtse de schuld geven, maar nu dus lekker even niet. Nu dus de overheid die we niet in de kaart moeten spelen. Stem op de boeren van BBB. Stem op je eten. Stem op de toekomst van je kinderen.

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Praat mee op Twitter

Meest gelezen